Нова радість стала…

Дата: 25.01.2018 12:33
Кількість переглядів: 815

«Нова радість стала…»

     З колядками, щедрівками, різдвяним вертепом зустріли новорічні свята мешканці Іваньківської  сільської об’єднаної громади -  жителі  сіл Іваньки, Тимошівка, Крачківка, Березівка. Цікавою культурно-розважальною програмою  порадували своїм виступом  стареньких у Буцькому стаціонарному відділенні для постійно проживаючих непрацездатних громадян…

    Ідея підготовки святкової різдвяної програми з’явилася в організаторів дійства давно. Своїми планами вони поділилися із старостами сіл Крачківка, Березівка, із завідуючими БК,  пенсіонерами, які постійно відгукуються на всі ініціативи голови села Поліщук Л. М..  І закипіла робота: школярі  розучували щедрівки та колядки, разом із директором Іваньківського БК Юрчик Наталією Іванівною до дрібниць продумували костюми, у яких вони мають вийти на сцену, а дорослі міркували над тим, як створити святковий настрій у гостей свята, чим  їх пригостити та як краще зустріти.

   І ось 8 січня у с. Іваньки та с.Тимошівка, 14 січня учасники різдвяної вистави приїхали із своїм виступом у Буцьке стаціонарне відділенні для постійно проживаючих непрацездатних громадян, с.Крачківка, с.Березівка. Учасники духового оркестру на чолі з Проценком  Віктором Івановичем зустрічали мешканців сіл  виконанням жартівливих українських мелодій. На  столах гостей дійства чекали  гарячий чай та кава з  печивом  і  цукерками, які люб’язно надали спонсори Іваньківської громади. Це: Северин Микола Федорович ТОВ «Дзензелівське», який ще й надав автобус для підвезення артистів у смт.Буки, с. Тимошівка, с.Крачківка, с.Березівка, Христоріз Сергій Іванович – ФГ «Прибуток», Карпенко Юрій Васильович – ФГ «Карпенко», Рябовіл Іван Іванович, Мельник Михайло Дмитрович, Коркін Юрій Юрійович ФГ «Дніпро», Яротник Олег Віталійович, Поліщук Андрій Іванович, Почапська Тетяна Миколаївна, Бобченко Сергій Миколайович, Іванова Валентина Миколаївна, Рябокінь Анатолій Гаврилович ФГ «Незалежність», Ярая Валентина Петрівна, Стасюк Алла Романівна, Грама Любов Андріївна, Драган Людмила Миколаївна, Возовітова Катерина Михайлівна, Христоріз Станіслав Петрович,  Пахольченко Тетяна Сергіївна. А на вулиці – справжнє різдвяне свято. Щедрівки та колядки для всіх присутніх виконували учасники фольклорного колективу «Іванчанка», вертеп підготували учасники гуртків Іваньківського будинку культури під керівництвом Юрчик Наталії Іванівни. Зі словами привітання з Різдвом Христовим до жителів Іваньківської громади звернулась голова Іваньківської громади Поліщук Леся Миколаївна, яка сказала: «Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі,добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі очікування і збудуться всі найзаповітніші мрії1 Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх негараздів!».  Сміх та гарний настрій панував всюди і змусив присутніх на деякий час забути про свої життєві  проблеми  й полинути у світ новорічних див, де завжди є  місце добру та справедливості, де живуть наші українські традиції, де нива щедро родить, і худоба добре плодить. Зі словами привітання також виступив Северин Микола Федорович, який привітав усіх жителів з Різдвом Христовим, також приємною несподіванкою стало і те, що в цей день святкувала своє 80-річчя одна із учасниць фольклорного колективу «Іванчанка». Це - Гоменюк Валентина Григорівна. Микола Федорович привітав ювілярку з її ювілеєм і вручив їй грошовий подарунок.

   Після перегляду програми всіх присутніх  чекало масове гуляння  з піснями та танцями.

   Словом, Новий рік і Різдво Христове зустріли на славу. Кажуть, як новий рік зустрінеш, так його і проведеш.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь