Збори уповноважених жителів громади

Дата: 23.05.2018 17:27
Кількість переглядів: 757

11 – 17 травня 2018 року відбулися збори уповноважених громадян сіл Іваньки, Тимошівка, Крачківка, Березівка в яких взяли участь представники владних структур району, помічник Народного депутата Валентина Ничипоренка Балабак Валентин Федорович, директор ТОВ «Дзензелівське» Северин Микола Федорович,  керівники фермерських господарств, установ та організацій сіл громади, депутати, члени виконавчого комітету Іваньківської сільської ради, жителі села.

 Зі звітом про роботу сільської ради с.Іваньки та її виконавчого комітету за 2017 рік виступила сільський голова Поліщук Леся Миколаївна. Багато зроблено сільським головою для благоустрою населеного пункту.  Жителі села обговорили та схвалили звіт сільського голови, а також порушили перед очільником громади проблемні питання щодо розвитку населеного пункту – освітлення вулиць, ремонт доріг, проведення централізованого водопостачання, встановлення дорожніх знаків, придбання ігрового дитячого майданчика.

      У селі  Тимошівка  громада порушувала питання створення громадського ставка для безкоштовного виловлювання риби для жителів, встановлення рейсу в базарний день для автобусного сполучення з с.Іваньки, впорядкування кладовищ та пам’ятних знаків, виділення земельних ділянок для жителів села, ремонт центральної дороги та містка, через який вона проходить.

    У селі  Крачківка  громада перед очільницею порушувала питання часткового ремонту вулиці Весела та облаштування пішохідної доріжки до школи, вивіз сміття та прогортання снігу на дорогах, виділення коштів на перший клас школи, проведення швидкісного оптоволоконного інтернету, вибори старости с.Крачківка.

    Жителів села Березівка хвилювали питання щодо виділення приміщення з метою створення обрядової кімнати для поминальних обідів, вивезення сміття та проведення благоустрою парку, виклик швидкої допомоги, опалення сільського Будинку культури, встановлення автобусної зупинки.

     Про благодійну діяльність народного депутата України Валентина Ничипоренка доповідав перед жителями громади його помічник Валентин Балабак.

    Представники владних структур району відповідали на запитання мешканців села щодо надання субсидій на оплату за природній газ, надання пільг для дітей та учасників війни, надання санаторно-курортних путівок для пенсіонерів, забезпечення інвалідними візками осіб з інвалідністю.

    За результатами сходок громадян дано доручення відповідним структурам вжити заходів  щодо вирішення проблемних питань, які турбують населення громади.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь