Поїздка у "Золотий фазан"

Дата: 12.07.2018 12:44
Кількість переглядів: 800

І знову пісня душу окриляє, і знову починається життя…

    Фото без описуЗдавалося б, чого чекати людині на схилі літ, окрім спокою, адже так здавна велося: молодь працювала, а старенькі дрімали на ослінчику, підставляючи сонячному променю свої покриті зморшками обличчя та час від часу приглядаючи за галасливою малечею, яка так полюбляє крутитись під ногами у бабусь та дідусів.

   Та не все те, що годилося у минулому слід брати за приклад у нашому сьогоденні. Змінилися часи – змінилися традиції. Зараз  молодь намагається не лише трудитися, але й подорожувати, і літні люди не сидять на призьбі, а також охоче їздять мальовничими куточками рідного краю, як, наприклад, пенсіонери Іваньківської ОТГ.

   Фото без опису Ідею поїздки на базу відпочинку «Золотий фазан», що розташована у Ставищенському районі, що на Київщині, підказали школярі. Діти вже відвідували знаменитий на всю Україну зоопарк, тож порадили поїхати ще й дорослим. Захвату тих не було меж!

     На мальовничій території зоопарку пенсіонери змогли побачити більш, ніж 30 різновидів тварин, починаючи від галасливих мавпочок, і закінчуючи рідкісними кенгуруальбіноса.Фото без опису

    На території бази також є пташиний двір, де пенсіонерам пощастило помилуватися сотнею представників пернатих: папугами, лебедями, павичами, страусами. Та й взагалі нудьгувати тут не доводилося: база відпочинку «Золотий фазан» - це ж не тільки зоопарк, це й цілий комплекс різноманітних розваг для будь-якого віку.

     Фото без описуІ нічого не стало на заваді літнім мандрівникам, бо кожен узяв з собою найважливіше – гарний настрій та неабияке завзяття. Тому і мандрівка стала легкою.

    З бадьорим та веселим настроєм пенсіонери верталися додому, сповнені приємними враженнями. Дякували голові с. Іваньки Поліщук Л. М.,  яка надала безкоштовно автобус та працівникам територіального центру соціального обслуговування, які організували цю поїздку. А що треба літній людині  для щастя – тепла посмішка, хвилини радості спілкування,  увага, турбота і  відчуття, що ти не забутий  і потрібний людям. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь