Новий шкільний автобус у громаді

Дата: 18.09.2019 13:52
Кількість переглядів: 1088

   ???????? 1 Сьогодні у загальноосвітній школі  села Іваньки радісна подія – шкільна громада отримала новенький автобус. На подвір’ї школи, поряд з новим автобусом, відбулася святкова лінійка.

   Вручити подарунок до навчального закладу завітала сільський голова Поліщук Леся Миколаївна.  Очільниця громади щиро привітала педагогічний та учнівський колективи школи зі знаковою подією у їх шкільному житті, зазначивши, що новий шкільний автобус буде підвозити школярів не лише щоденно на заняття, а й на олімпіади, конкурси, екскурсії.  Побажала дітям успіхів у навчанні та відмітила, що найкращим подарунком для громади будуть їхні гарні здобутки та відзнаки.

    В свою чергу в.о. директора школи Максимчук В.М., від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, подякувала голові ОТГ, депутатському корпусу Іваньківської ОТГ та усім, хто долучився до придбання  автобуса, за чудовий подарунок школі.

    Транспортний засіб навчальному закладу придбаний за програмою «Шкільний автобус» на умовах співфінансування. Вартість автобуса 1 млн. 845 тис. грн., з них з державного бюджету було виділено 855 тис. 700 грн., 719 тис. 600грн. – залишок освітньої субвенції, 269 тис. 700 грн. кошти місцевого бюджету.

   Сподіваємось, що дійсно сьогодні відбулося не просто вручення автобуса. Адже він – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь