Летять літа, як білі журавлі…

Дата: 08.10.2019 09:37
Кількість переглядів: 806

Летять літа, як білі журавлі

    У недільний,   щедро напоєний теплом, осінній  день  пенсіонери сіл Березівка, Крачківка та Іваньки зібралися  у клубі ветерана «Надвечір’я», аби в чудовому товаристві відзначити Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Організаторами свята стали працівники відділення денного перебування територіального центру, а привітати людей поважного віку, подарувати їм слова вдячності та виявити повагу  прийшла голова Іваньківської ОТГ Поліщук Л.М.

   Приємні спогади про роки молодості, мелодії пісень, вперше почутих у юності, та ще веселі жарти, усмішки, щирі прояви поваги від оточуючих – що ще потрібно ветеранам праці для того, аби почуватися щасливо?  Того дня все відбувалося саме так. Запрошених на свято  чекав концерт за участю фольклорних колективів «Іванчанка» с. Іваньки та «Журавка» с.Крачківка. Лунали пісні, жарти, яким, здавалось, не мало бути кінця-краю. І щоразу по закінченню чергового концертного номера глядачі обдаровували артистів щедрими  бурхливими оплесками.  А далі на пенсіонерів чекав виступ духового оркестру, який додавав присутнім святкового настрою, наповнив серця піднесеною урочистістю та навіяв спогади про юні літа, коли кожен з присутніх почувався здоровим та бадьорим і в колі друзів віртуозно виконував польку та кадриль…

   Але одним концертом організатори не обмежились. Попереду на учасників святкування чекали запашна юшка та смачна каша, солодощі, які підготувала  голова Іванківської сільської ради Леся Поліщук. Усі, кому того дня пощастило взяти участь у святкуванні Міжнародного дня похилого віку, поверталися додому у гарному гуморі. Пенсіонери висловлювали слова подяки людям, які стали причетними до організації їхнього відпочинку: «Бо що там гроші, що майно? Без них якось прожити можна, Лиш не була б душа порожня, Як хата кинута давно…»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь