Пряма мова. Лариса Кошова про лікування хворих на COVID-19 в області

Дата: 01.04.2020 08:54
Кількість переглядів: 444

Пряма мова. Лариса Кошова про лікування хворих на COVID-19 в області

Автор  

Фото без опису– Станом на 30 березня в Черкаській міській інфекційній лікарні перебуває 11 хворих на COVID-19, з них – 1 дитина. 11 осіб поступили на лікування до Черкаської інфекційної лікарні та очікують на лабораторне підтвердження. В інфекційному відділені Уманської міської лікарні під цілодобовим медичним наглядом – 6 пацієнтів, з них 1 дитина.

Зараз фахівці Черкаського обласного лабораторного центру МОЗ України досліджують 164 біологічні матеріали осіб із груп ризику. Зразки відібрані медиками мобільних бригад, які функціонують в містах та районах області на базі закладів охорони здоров’я.

Останні новини щодо COVID-19 на Черкащині:

– Національна служба здоров’я України затвердила список лікарень, які прийматимуть хворих на коронавірус у разі госпіталізації. До першої хвилі визначили 6 закладів. Окрім Черкаської інфекційної та Уманської міських лікарень пацієнтів із COVID-19 госпіталізовуватимуть до Черкаської, Золотоніської та Шполянської центральних районних лікарень, а також до Черкаської обласної лікарні. Зараз фахівці організовують перепрофілювання зазначених медичних закладів.

– Черговий вантаж із засобами індивідуального захисту надійшов в область. Це респіратори (4 тис), медичні маски (4 тис) та захисні костюми (1,2 тис) для медичних працівників. Насамперед засоби захисту розподіляються між лікарнями першої черги, куди госпіталізовуватимуть інфікованих на коронавірус до Черкас, Умані, Шполи та Золотоноші. Також засоби захисту спрямують до Кам’янки.

Пам’ятайте, кожен із нас у змозі призупинити поширення коронавірусної інфекції, дотримуючись елементарних правил. Поставтеся до карантину відповідально, не виходьте з будинку без нагальної потреби. У супермаркетах та аптеках тримайте дистанцію 1,5-2 метри. Захистіть себе та піклуйтеся про здоров’я рідних.

 

Автор статті 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь