Звернення сільського голови Іваньківської ОТГ до жителів громади

Дата: 08.04.2020 15:03
Кількість переглядів: 596

Шановні жителі Іваньківської сільської об’єднаної територіальної громади!

07.04.2020 року всім нам стало відомо, що в Маньківському районі підтверджено чотири випадки захворювання на COVID-19.

 

   Щиро вдячна вам за відповідальність і дисципліну в умовах карантину, пов’язаному з поширенням коронавірусної інфекції.

   Зважаючи на ситуацію в державі, в наших з вами силах мінімізувати загрозу  поширенням коронавірусної інфекції на території нашої громади та області!

   Прошу вас зберігати спокій і неухильно дотримуватись особистої гігієни та правил карантину.

   Прошу особливою увагою охопити вразливі категорії населення – людей похилого віку, батьків, бабусь і дідусів. Соціальна ізоляція для них – питання здоров’я й життя.

   Шановні батьки, бережіть своїх дітей обмеживши перебування їх на вулицях.

З розумінням ставтеся до вимог правоохоронців, негайно повідомляйте їх про можливі випадки порушення закону.

   Станом на сьогодні:

  • Для Маньківської районної лікарні було виділено 200000 грн. для закупівлі кисневих концетраторів, виконавчий комітет Іваньківської сільської ради виділив кошти на закупівлю тест-смужок для визначення коронавірусу в сумі 40 тис.грн.
  • Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги», медичним працівникам Іваньківської ЛАЗПСМ, ФАПів нашої громади, соціальним працівникам  комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Іваньківської сільської ради Маньківського району Черкаської області» нашої громади були передані маски, перчатки, антисептичні і дезінфікуючі засоби, які надав на потреби медичних, соціальних закладів громади Северин Микола Федорович.
  • Жителька с. Іваньки Задорожна Ніна Іванівна продовжує пошиття масок для медпрацівників.
  • До цієї акції долучились також учителі Іваньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які  пошили маски для медпрацівників, небайдужі жителі нашої громади, які люб’язно надали матеріал для пошиття масок.
  • Працівники сільської ради також здійснюють пошиття масок, вирішили свій одноденний заробіток віддати на закупівлю 170 метрів спеціальної тканини для пошиття захисних комбінезонів для медпрацівників, яку замовлено і доставка очікується  09.04.2020 року.
  • До допомоги громаді в боротьбі з короновірусом не стоять осторонь такі підприємці:

Северин Микола Федорович,  Яротник Олег Віталійович, Христоріз Сергій Іванович, які не залишились осторонь, першими відгукнулися та надали суттєву фінансову допомогу громаді в недопущенні поширення коронавірусу COVID-19 в Іваньківській ОТГ.

   Шановні представники бізнесу, підприємці громади, небайдужі жителі ОТГ! Виконавчий комітет сільської ради закуповує необхідний мінімальний запас засобів захисту для лікарень та вразливих верств населення, але ми не знаємо, які масштаби трагедії нас очікують. Прошу вас долучатися до забезпечення жителів громади, медичних закладів, які розташовані на території громади, району,  засобами захисту, дезинфікуючими засобами.

Разом ми неодмінно вистоїмо, й невдовзі повернемось до звичного ритму життя. Але сьогодні треба чітко розуміти, що багато в чому розвиток подальших подій залежить саме від нас, від нашого свідомого ставлення та виваженої поведінки. Тому будьмо пильними, зберігаємо спокій, з повагою відносимось один до одного. Бережіть себе та своїх рідних, будьте здорові.

Впевнена, ми всі разом проявимо неабияку єдність, і збережемо найголовніше – здоров’я й життя людей.

 

 

З повагою сільський голова Леся ПоліщукФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь