Завітав у гості Святий Миколай!

Дата: 17.12.2021 15:13
Кількість переглядів: 819

Фото без описуЗавітав у гості Святий Миколай!

    Щороку дорослі і маленькі мешканці Іваньківської громади чекають на зимові свята. Після Андрія на поріг кожної домівки ступає Святий Миколай, який приносить слухняним діткам подаруночки, а неслухняним – різочки.

    "Постукало" улюблене свято дітлахів й у віконце дитячих закладів освіти Іваньківської громади.

    Із Святим Миколаєм дітей і вихованців привітала сільський голова Іваньківської сільської ради Леся ПОЛІЩУК.

   Перед малечею з'явився Святий Миколай, якого всі так чекали. Маленькі учасники святкового дійства навперебій розповідали, які вони чемні і слухняні. Розказували  Миколаю як вони його чекали, співали пісеньки, розказували вірші. За це Чудотворець щедро обдарував дітлахів подаруночками. Про те, що то найулюбленіше свято всіх дітей, було видно з   виступів. Діти прославляли Святого Миколая у віршах і піснях.

    У народі кажуть: «Творіть добро, і вам воздасться». І дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Завдяки підтримці депутатського корпусу та виконавчого комітету сільською радою було закуплено для всіх дітей громади, які відвідують заклади освіти, солодкі подарунки.  Саме за таким принципом діють і  наші спонсори - ВО «Черкащани» в особі Миколи СЕВЕРИНА  придбали для всіх діток ЗДО Іваньківської громади солодкі подарункові набори.Також надано  спонсорську допомогу ФОП Сергієм БАРАНОВСЬКИМ, Світланою ЛЕЩЕНКО у вигляді солодких подарунків для дітей.  

    Сердечно дякуємо благодійникам за розуміння і допомогу. Дякуємо всім, хто спробував побути Святим Миколаєм – добродійником.  Зичимо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть вас до успіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь