14 лютого на Черкащині відбудеться режимний день, - НЕК "Укренерго"

Дата: 14.02.2023 09:26
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Згідно графіку за розпорядженням НЕК «Укренерго» 14 лютого на Черкащині проводитимуться режимні виміри погодинного активного електричного навантаження. Відключень електроенергії упродовж цієї доби по Черкаській області не заплановано.

Нагадуємо, що мета режимного дня – визначити, скільки електроенергії саме зараз споживає Черкаська область за умови нормальної роботи енергосистеми. Отримані результати дозволять скоригувати обсяги лімітів для Черкаської області і забезпечити більш рівномірний розподіл наявної в системі потужності по регіонах, а також сформувати актуальні графіки обмежень та відключень.

Відтак, звертаємося до споживачів з проханням 14 лютого, протягом доби використовувати електроенергію у повноцінному режимі, користуватися електроприладами як у звичайних повсякденних умовах.

Окремо наголошуємо власникам підприємств та бізнесу про необхідність завчасної підготовки до режимного дня, просимо передбачити можливість роботи підприємств та організацій у необхідному для них режимі.

Втім у разі нестабільної роботи об’єднаної енергосистеми країни будуть застосовуватися обмеження та/або графіки аварійних відключень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь