Про вебінар «Квест-марафон як сучасна форма розвитку дітей та молоді»

Дата: 14.02.2023 15:57
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Пропонуємо долучитися представникам закладів освіти, культурних та історичних установ й організацій Уманського району до вебінару «Квест-марафон як сучасна форма розвитку дітей та молоді», який відбудеться  21 лютого 2023 року о 15.00 у форматі Zoom -конференції.

Організатори заходу – Громадська організація «Молодіжна організація «Майбутні лідери України» за підтримки Інституту економічних досліджень та політичних консультацій  у межах програми «Громадськість за демократизацію» на онлайн-заході будуть презентувати практичний посібник з розробками тренінгів та квестів  проєкту «Історичний  квест-марафон «Україна там, де я».   Учасниками цього проєкту  у грудні 2022, січні 2023 року стали діти з родин ВПО віком 10-14 років. Проведення для них тренінгів, квестів сприяло їх психологічній підтримці, пом’якшенню різних негативних наслідків війни, створенню можливостей знайомства з історичною та сучасною Уманщиною.

Кожен учасник вебінару отримає е-варіант практичного посібника та рекомендації авторів щодо проведення цікавих форм знайомства учнівської молоді з містом Умань, його історією, архітектурою тощо. 

Для участі у вебінарі необхідно зареєструватися за посиланням

Після реєстрації ви отримаєте на е-пошту лист з підтвердженням, який буде містити інформацію про вхід у конференцію заходу.

Деталі за телефоном – 097-82-81-154 (Катерина Немировська).

До зустрічі на вебінарі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь