На Черкащині цього року зареєстровано в ДЗК майже 2,4 тисячі земельних ділянок

Дата: 10.03.2023 15:34
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Кадастрові реєстратори з початку 2023 року зареєстрували в Державному земельному кадастрі (ДЗК) 2374 земельні ділянки, що на території Черкаської області, зокрема в лютому – 1511 штук. Зазначена адміністративна послуга надається безоплатно.

Усього за два місяці Головне управління Держгеокадстру у Черкаській області надало фізичним і юридичним особам 3279 безоплатних адмінпослуг, що становить 37,2% від усіх послуг у земельній сфері.

Довідково:

Державна реєстрація земельної ділянки – це внесення до Державного земельного кадастру передбачених Законом України “Про Державний земельний кадастр” відомостей про формування земельної ділянки та присвоєння їй кадастрового номера – індивідуальної послідовності цифр і знаків, що зберігається за земельною ділянкою протягом усього часу її існування. Державна реєстрація земельних ділянок здійснюється державним кадастровим реєстратором центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

Державний земельний кадастр – єдина державна геоінформаційна система відомостей про землі, їхнє цільове призначення, обмеження в їхньому використанні, а також дані про кількісну та якісну характеристику земель, їхню оцінку, про розподіл земель між власниками й користувачами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь