На Черкащині цього року зареєстровано в ДЗК майже 2,4 тисячі земельних ділянок

Дата: 10.03.2023 15:34
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Кадастрові реєстратори з початку 2023 року зареєстрували в Державному земельному кадастрі (ДЗК) 2374 земельні ділянки, що на території Черкаської області, зокрема в лютому – 1511 штук. Зазначена адміністративна послуга надається безоплатно.

Усього за два місяці Головне управління Держгеокадстру у Черкаській області надало фізичним і юридичним особам 3279 безоплатних адмінпослуг, що становить 37,2% від усіх послуг у земельній сфері.

Довідково:

Державна реєстрація земельної ділянки – це внесення до Державного земельного кадастру передбачених Законом України “Про Державний земельний кадастр” відомостей про формування земельної ділянки та присвоєння їй кадастрового номера – індивідуальної послідовності цифр і знаків, що зберігається за земельною ділянкою протягом усього часу її існування. Державна реєстрація земельних ділянок здійснюється державним кадастровим реєстратором центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин.

Державний земельний кадастр – єдина державна геоінформаційна система відомостей про землі, їхнє цільове призначення, обмеження в їхньому використанні, а також дані про кількісну та якісну характеристику земель, їхню оцінку, про розподіл земель між власниками й користувачами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь