На фініші: Ігор Табурець про закінчення опалювального сезону на Черкащині

Дата: 11.04.2023 09:22
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Опалювальний сезон фінішує в області. За планом, до 10 квітня теплопостачання буде припинене до житлового фонду по всій області. Ще через 5 днів – до лікарняних і освітніх закладів. Про це повідомив начальник ОВА Ігор Табурець.

– Ми успішно пройшли найважчу зиму, – відзначив посадовець. – Вистояли, всупереч численним ворожим атакам на інфраструктуру країни. Дякую всім працівникам цього фронту! Відразу по завершенню цього опалювального сезону ми розпочинаємо готуватися до нового, підвищуючи енергетичну стійкість наших громад і країни в цілому.

На сьогодні частина населених пунктів уже повністю «відімкнулись». Зокрема, Жашків, Христинівка, громади Золотоніського району. Водночас у Смілі, Каневі, Корсуні та Драбові опалювальний сезон завершився для житлового сектора.

Завчасно сьогодні опалювальний сезон фінішував у частині обласного центру – споживачів Черкаської ТЕЦ, відзначив очільник Черкащини. Там трапилась аварія на прямому трубопроводі мережевої води.

– Ситуація під повним контролем, – наголосив Ігор Табурець. – Наразі працюють ремонтники. Опісля ТЕЦ розпочинає плановий ремонт на основному виробничому обладнанні – орієнтовно він триватиме три тижні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь