НМТ-2023: 96 тис. осіб отримали повідомлення про успішну реєстрацію

Дата: 17.04.2023 08:10
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

За два тижні від початку реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті створено понад 154 тис. персональних кабінетів, 96 тис. осіб уже отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можливість сформувати сертифікат НМТ 2023 року.

Бажання складати тестування в тимчасових екзаменаційних центрах, які будуть створені в Україні, виявили 137 925 осіб, за кордоном – 16 170. Вибираючи предмет додаткового блоку, вступники віддають перевагу історії України (156 300 осіб) й іноземним мовам (99 432 особи).

Щоб зареєструватися, потрібно за допомогою спеціального сервісу створити персональний кабінет. У разі ненадання копій документів або надання копій, що не відповідають вимогам, вступникам повідомлять про необхідність виправити недоліки. Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно якнайшвидше – не пізніше 7 травня.

Також до 7 травня можна змінити навчальний предмет додаткового блоку, населений пункт в Україні або за кордоном, вказати потребу складання НМТ під час додаткової сесії.

Докладніше на сайті УЦОЯО.

Нагадаємо, для вступників створили Путівник учасника НМТ-2023.

За інформацією Міністерства освіти і науки України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь