Разом долаємо наслідки злодіянь ворога, – Ігор Табурець про допомогу потерпілим у Смілі

Дата: 03.01.2024 08:33
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Сміла поступово оговтується після ракетного обстрілу. Відновлювальні роботи та підтримка потерпілих – першочергові завдання. На цьому наголосив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. 

– Перший день нового року провели із жителями Сміли, потерпілими внаслідок влучання російської ракети по місту, – розповів він. – Імпровізований вулично-новорічний стіл для підняття духу. Пряме спілкування про перебіг робіт і плани. Обласна, районна та міська влада – ми всі в абсолютній взаємодії. Відновлювальні роботи тут уже в активній фазі. За інформацією натепер, маємо 91 пошкоджений будинок. Із них 8 – понівечені вщент. Їх будемо відбудовувати з нуля. Ще 4 – наразі під питанням, чекаємо висновків експертів. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За словами керманича області, всім, хто у змозі працювати та відновлювати свої домівки, надають будматеріали. Хто ні – там працюють бригади з комунальників і волонтерів. Відзавтра збільшиться кількість бригад – прибуде підсилення з районів.

– Сили та матеріали примножуємо, – наголосив Ігор Табурець. – Дякую соціально відповідальному бізнесу, нашим партнерам, волонтерам і всім небайдужим за допомогу! Окремо – обласній організації Товариства Червоного Хреста України за гуманітарні вантажі, а також за сьогоднішні спальні набори та посуд для потерпілих. Це – цінно! Усі у строю! Спільно боремось проти ворога.  Разом долаємо наслідки його злодіянь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, напередодні нового року Черкащина була під ворожим прицілом. Російська ракета поцілила в житловий сектор у Смілі. Постраждало 9 осіб, серед них – дитина. За життя 61-річної жительки Надії Голуб кілька днів боролись лікарі, утім від отриманих травм вона померла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь