Сервісні центри МВС відновили майже 20 тисяч посвідчень водія з початку 2024 року

Дата: 03.04.2024 14:00
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

За перші 3 місяці цього року майже 20 тисяч кермувальників здійснили обмін посвідчення водія внаслідок втрати. Із них – 19 342 отримали фізичне посвідчення водія та 134 – в електронній формі без використання пластикового бланка.

Замовити відновлення посвідчення водія можливо кількома зручними способами. Для цього необхідно звернутись до будь-якого зручного сервісного центру МВС.

Нагадуємо, що послуги надаються за попереднім записом. Талони доступні онлайн та в терміналі, який розташований у приміщенні сервісного центру МВС.

Крім того, кермувальник має взяти з собою перелік документів: паспорт громадянина України з відміткою про місце реєстрації (дозволяється пред’явити в електронній формі в застосунку Дія), або посвідку на проживання та ідентифікаційний номер платника податків.

Під час дії воєнного стану медична довідка щодо придатності до керування транспортним засобом не є обов’язковою.

Також відновити документ можливо онлайн: у Кабінеті водія або в застосунку Дія. Для цього необхідно авторизуватися, заповнити всі поля, сплатити за послугу та обрати зручний спосіб отримання. Зокрема, у будь-якому зручному відділенні Укрпошти на території України, кур’єрською доставкою, або готовий документ кермувальник отримує в сервісному центрі МВС.

Крім того, у Кабінеті водія доступне відновлення посвідчення водія із міжнародною доставкою. Зараз вона діє у 27 країнах світу.

Орієнтовна вартість відновлення посвідчення водія – 515 грн за бланк та адмінпослугу. При виборі кур’єрської доставки або на відділення Укрпошти – окремо сплачуються логістичні витрати.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію знаходьте на сайті.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь