рішення сільської ради №№ 37-13/VІІ «. Про звільнення громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах від плати за соціальні послуги, які надаються відділенням денного перебування та відділенням соціальної допомоги сім’ї, дітям та молоді комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Іваньківської сільської ради Маньківського району Черкаської області»»

Кількість переглядів: 268
Скликання: восьме скликання
Сесія: тридцять сьома сесія
Тип документу: рішення сільської ради
Дата: 19.02.2020
Номер документу: № 37-13/VІІ
Назва документу: . Про звільнення громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах від плати за соціальні послуги, які надаються відділенням денного перебування та відділенням соціальної допомоги сім’ї, дітям та молоді комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Іваньківської сільської ради Маньківського району Черкаської області»
Прикріплені файли:
  1. . Про звільнення громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах від плати за соціальні послуги, які надаються відділенням денного перебування та відділенням соціальної допомоги сім (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь