Як створювати ефективні ЦНАП навчали в ОДА

Дата: 22.07.2020 08:03
Кількість переглядів: 489

Як створювати ефективні ЦНАП навчали в ОДА

Автор  

Фото без описуНаближення адміністративних послуг до громадян, їх доступність та висока якість – одна з ключових функцій держави і органів місцевого самоврядування. Аби ознайомити, як створити власний ефективний Центр надання адмінпослуг на місцях, фахівці Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації провели вебінари для 11 громад області.

Навчання проходило в 2 етапи. Перший вебінар відбувся 16 липня на тему: «Що таке ЦНАП і навіщо він громаді». Учасники дізналися про суть і ознаки ЦНАПу, його переваги над іншими формами обслуговування, інституційне створення ЦНАП. Також побачили, яким має бути приміщення ЦНАП на прикладі громад, в яких вже діють Центри.

Фото без описуДругий вебінар відбувся 20 липня на тему: «Які послуги може надавати ЦНАП». На ньому розглянули питання як інтегрувати до ЦНАП послуги з державної реєстрації нерухомості та бізнесу, земельного, соціального характеру, паспортні послуги.

У Департаменті відзначають, що проведення таких навчань має на меті допомогти громадам зрозуміти важливість створення власних ЦНАП, адже це можливість надавати мешканцям найбільш затребувані адміністративні послуги на місцях.

Автор статті 

Фото без опису

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь