Стратегію формування кадрового резерву для реінтеграції Криму буде представлено до середини березня

Дата: 24.02.2023 15:33
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Стратегію формування кадрового резерву для реінтеграції Криму буде представлено до середини березня. Про це Віце-прем’єр-міністр України Ірина Верещук повідомила в ефірі єдиного телемарафону новин. Вона додала, що всі питання, пов’язані з реінтеграцією півострова, є дуже чутливими. Тож їх обов’язково треба озвучувати вже зараз.

«Ми свідомі того, що реінтеграція Криму буде важкою. Під чоботом окупанта люди жили протягом 9 років. Тож відновлювати українську державність там доведеться майже з нуля. Але ми це зробимо, яких би зусиль не вартувало», – запевнила посадовиця.

Віце-прем’єр-міністр повідомила, що днями відбулося засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Захід проходив під головуванням керівника ОПУ Андрія Єрмака. Одним з його питань було саме формування кадрового резерву, в тому числі для Криму.

«Ми створили робочу групу. До середини березня на черговому засіданні Конгресу вона має представити стратегію формування кадрового резерву. Йдеться про підготовку наших фахівців з числа ветеранів, корінних мешканців і народів Криму, а також тих, хто змушені були виїхати у 2014 році. У нас є майже 50 тисяч таких громадян. З них ми формуємо необхідний кадровий резерв, щоб потім відновити наш рідний український Крим», – резюмувала Ірина Верещук.

За інформацією Урядового порталу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь