Синоптики розповіли, якої погоди очікувати на наступному тижні

Дата: 31.03.2023 10:52
Кількість переглядів: 98

Фото без описуВ атмосфері виникла цікава синоптична ситуація. Тож, розраховувати на комфортну, теплу та суху погоду у найближчий тиждень не варто. Дорога циклонам у наш регіон відкрита. Про синоптичну ситуаціюна Черкащині розповів начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Вдень синоптичні процеси зміняться на західні. У наш регіон почне надходити тепле повітря, температура вдень 8-13º тепла.

У суботу 1 квітня, атмосферний фронт принесе на Черкащину чергову порцію дощів. Середньодобова температура досягне позначки +8º, але це ненадовго, оскільки у неділю 2 квітня – похолодає. Інтенсивність опадів збільшиться.

За модельними розрахунками, на новому робочому тижні головними домінантами будуть циклони, які формуватимуть хмарну, вологу та прохолодну погоду. Спочатку це будуть дощі, але не виключено, що з проникненням холодного повітря до них додасться і мокрий сніг.

Динаміка на зниження температурного фону простежуватиметься всі ці дні з піком похолодання в другій половині тижня, коли нічна температура знизиться до 0-5º тепла, а денна не вище 5-10º тепла.

Впродовж наступного тижня середньодобова температура утримається на рівні +5º, а дощова з рвучким вітром погода посилюватиме відчуття холоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь