Понад 90% витягів із технічної документації про НГО земельної ділянки замовлено на Черкащині завдяки електронному сервісу

Дата: 11.04.2023 09:14
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Спеціалісти ГУ Держгеокадастру у Черкаській області протягом І кварталу 2023 року на підставі заяв, отриманих від фізичних та юридичних осіб, сільськогосподарських товариств і фермерських господарств, сформували й видали 56639 витягів із технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО) земельної ділянки.

Із загальної кількості 51659 (91,2%) витягів замовлено й видано в режимі онлайн, ще 4980 (8,8%) – через Центри надання адміністративних послуг.

Довідково:

Нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку, державного мита при міні, спадкуванні й даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, втрат сільськогосподарського й лісогосподарського виробництв, вартості земельних ділянок площею понад 50 гектарів для розміщення відкритих спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд, а також під час розробки показників і механізмів економічного стимулювання.

За інформацією  ГУ Держгеокадастру у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь