На Уманщині розпочинається період теплої погоди, хоча кінець минулого тижня у регіоні пройшов під знаком арктичного вторгнення, завдяки якому квітень 2023 на відміну від своїх теплих попередників увійшов у кліматичну норму з історично-надмірною кільк

Дата: 02.05.2023 10:06
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

На приватизаційних аукціонах у квітні 2023 року сума переможних ставок сягнула більше 501 млн грн. У 44 аукціонах взяли участь 362 підприємці.

ФДМУ у квітні здебільшого продавав будівлі та підприємства.  Серед них: адмінбудівлі в Івано-Франківській та Київській області, Одеський спеціальний науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут, Коростишівський завод “Реммашторф”, Ганнопільський спирткомбінат та Ізмаїльській винзавод.

У перший тиждень травня ФДМУ планує провести 8 приватизаційних аукціонів. Підприємцям пропонуватимуть придбати, зокрема, Коростишівський спиртовий комбінат, виробничі будинки, а також дільницю ветеринарної медицини.

Всі кошти, які залучає ФДМУ – йдуть на підтримку сил оборони. Наш результат у квітні — це, наприклад, 83 автомобілі “ХАМВІ” для фронту або 217 “СТІНГЕРІВ” для збиття ворожих гвинтокрилів та літаків.

Детальніше про наступні аукціони на privatization.gov.ua. Ми також публікуємо оголошення приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь