У ДСНС області розповіли про функціонування місцевої пожежної охорони в тергромадах

Дата: 17.08.2023 15:13
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

На Черкащині продовжують масштабувати мережу підрозділів добровільної пожежної охорони. Нині таких у регіоні 96. До їх складу входить 36 місцевих пожежних підрозділів. Про це розповів заступник начальника ГУ ДСНС України у Черкаській області із реагування на надзвичайні ситуації Олександр Горобець на брифінгу в медіацентрі ОВА.

Як він зауважив, цьогоріч в області сталося понад 970 пожеж. Зокрема,  183 рази  до їхньої ліквідації залучалися підрозділи добровільної пожежної охорони. 

– Оперативне реагування на надзвичайні ситуації та події в територіальних громадах області – головне завдання місцевої та добровільної пожежної охорони, – наголосив Олександр Горобець. – Для усіх працівників ми проводимо навчання, допомагаємо технікою. Перші результати діяльності уже помітні. Вони свідчать про дієвість та ефективність такого інструменту.

Фото без описуЯк додав помічник начальника ГУ ДСНС України у Черкаській області  з питань функціонування місцевої пожежної охорони Костянтин Проценко, кількість підрозділів добровільної або місцевої пожежної охорони в області планують збільшувати. У перспективі – створення ще 26 структурних одиниць у 22 тергромадах.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь