Цього тижня завершується теплий період року

Дата: 07.11.2023 14:29
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Осінь продовжує дарувати аномальне тепло. Температурний фон з початку листопада становить 13-15° при нормі на цей час 5° тепла. Температурний фон відповідає середині вересня. У вихідні на метеостанціях Золотоноша та Чигирин зареєстровані нові температурні рекорди. Про це інформує Черкаський обласний центр з гідрометеорології.

Цього тижня синоптична ситуація буде змінюватися часто та швидко: від сухої і сонячної до хмарної та дощової.

Сьогодні, 7 листопада,  синоптики прогнозують суху, сонячну та комфортну погоду. Температура вночі 3-8º тепла, вдень 13-18º.

У середу, 8 листопада,погода зміниться. Очікуємо на дощі та похолодання. Температурний фон знизиться на 3-4°. Завершиться теплий період року, кінцем якого вважається перехід середньодобової температури через межу +10° у бік зниження.

У четвер та п’ятницю погода стабілізується. Прогнозуємо переважно сонячний та сухий кінець робочого тижня. Температура вночі 2-7° тепла, при проясненнях до 3° морозу, вдень 7-12º тепла. Зросте ймовірність густих осінніх туманів.

 У суботу, 11 листопада, повернуться дощі.

Сьогодні температура води становить 12° – це найвища температура води на 6 листопада за весь період спостережень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь