Перевірте свої кіберзнання: проходьте онлайн-симулятор на Дія.Освіта

Дата: 15.11.2023 10:30
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

У світі відбувається близько 2000 кібератак на день. Цей показник значно зріс з переходом багатьох працівників в онлайн-роботу, адже люди почали проводити більше часу в мережі та використовувати більше онлайн-сервісів. Тому важливо вивчити правила поведінки, які допоможуть захистити себе в інтернеті. А ще краще – перевірити їх на практиці в онлайн-симуляторі «Персональна кібергігієна» на платформі Дія.Освіта.

Симулятор складається з 19 ситуативних запитань та міні-тесту. Ви будете аналізувати конкретні ситуації та пропонувати їх вирішення. Серед ключових тем – безпека програмного забезпечення, правильні паролі, віруси, шахрайські листи, хмарне сховище та дані облікових записів. Ви зможете протестувати свої знання та зрозуміти, які теми варто доопрацювати.

Проходьте симулятор за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/simulators/personal-cyberhygiene-simulator

Симулятор створено з ініціативи Мінцифри для платформи Дія.Освіта за підтримки Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» та розроблено експертами Києво-Могилянської Академії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь