Освітяни Черкащини розповіли про особливості цьогорічної реєстрації на НМТ

Дата: 13.03.2024 16:24
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Відзавтра, 14 березня, в області стартує реєстрація на національний мультипредметний тест. Цьогоріч подачу заявок очікують від майже 9000 учасників. Про це йшлося на брифінгу в медіацентрі ОВА. 

За словами начальника обласного управління освіти і науки Валерія Данилевського, реєстрація триватиме до 11 квітня. А основні сесії НМТ розпочнуться  із 14 червня і триватимуть до 25 червня.

– У регіоні заплановано створити тимчасові екзаменаційні центри в 14 населених пунктах, – розповів Валерій Данилевський. –  Це заклади освіти, в яких аудиторії обладнано комп’ютерною технікою, а апаратне та програмне забезпечення відповідає вимогам. Крім цього, в усіх центрах наявні укриття. Це – один із найважливіших критеріїв.  

Фото без опису

Як наголосила проректорка з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти Обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Наталія Лісова, цьогоріч під час НМТ учасники складатимуть 4 предмети. Три з них обов’язкові. Це – українська мова, математика, історія України. Решта – на вибір.  

Дізнатися більше про особливості реєстрації на НМТ-2024 можна тут.

https://youtu.be/ghMqqaBV7B4

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь