Новини

19 Жовтня, 2023 р., 14:24
 Номер телефону  "гарячої лінії" відділу обслуговування громадян № 2 (сервісний центр) смт. Маньківка
19 Жовтня, 2023 р., 14:23
"Наша перемога однозначно — звільнення усієї окупованої території України. Вся територія має бути звільна. Але цього замало. Україна як держава має зробити усе, щоб все, що відбулося і розпочалося 24 лютого, ніколи не повторилось." - Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний.
11 Жовтня, 2023 р., 12:57
Результати позовної роботи податкової служби Черкащини: із початку року до бюджету надійшло більше 14 млн грн.т В.о начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід інформує, що протягом січня-вересня нишнього року на розгляді в судах різних інстанцій, з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років, перебувало 1 422 справ, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області на суму 1 897 млн грн.
11 Жовтня, 2023 р., 12:57
Інститут помічника ветеранів допомагатиме в працевлаштуванні, навчанні та в соціальному захисті людей, які повернулися з війни. На засіданні 10 жовтня Уряд розширив проект ще на шість регіонів: Закарпатську, Полтавську, Сумську, Харківську, Київську область та на місто Київ. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
11 Жовтня, 2023 р., 12:35
"Передали чергові автомобілі для наших захисників! Завдяки нашому відповідальному бізнесу - автомобілі вже допомагають нашим захисникам ефективно виконувати поставлені командуванням завдання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь